Μύγες: Απεντόμωση Μύγων & απεντομώσεις Μύγων

ΜΥΓΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ

Απολύμανση για μύγες, χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης,

Μύγες ΤΕΛΟΣ με 20 ευρώ!!

ELLHNES_TEXNITES

Απεντόμωση για μύγες με Καινούργια επαγγελματικού τύπου σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά στην εξόντωση φωλιών κατσαρίδων.

Όταν δείτε πολλές Μύγες, πρέπει να ξέρετε ότι εχουν φτιάξει φωλίες στο χώρο σας, δυστυχώς το πρόβλημα έχει μεγαλώσει αλλά μην ανησυχείτε η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη.

Μύγες: Απεντόμωση Μύγων & απεντομώσεις Μύγων

Μύγες: Απεντόμωση Μύγων & απεντομώσεις Μύγων

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ!! Επιλέγουμε μια απεντόμωση για Μύγες με βάση πόσο επικίνδυνα ή ακίνδυνα είναι τα εντομοκτόνα και με βάση την αποτελεσματικότητά τους.

Βγάλτε μια φωτογραφία τις Μύγες για να θυμάστε πως κάποτε είχατε…

Μύγες: Απεντόμωση Μύγων & απεντομώσεις Μύγων

Μύγες: Απεντόμωση Μύγων & απεντομώσεις Μύγων

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για Μύγες με σκευάσματα μη τοξικά και φιλικά στον άνθρωπο και τα ζώα.

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Απολύμανση για μύγες & Απεντόμωση για μύγες – Μύγες

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Απολύμανση για μύγες & Απεντόμωση για μύγες – Μύγες

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Ειδικοί στην εξόντωση των μυγών,


Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας σκευάσματα, Άοσμα, μη ερεθιστικά, μη τοξικά, δεν λεκιάζουν, δεν χρειάζεται να αερίσουμε το χώρο μετά την απολύμανση ούτε να απομακρύνουμε τα κατοικίδια μας (σκύλους, γάτες κτλ.) δηλαδή η ζωή μας παραμένει όπως και πριν.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για κατσαρίδες και απεντομώσεις για κατσαρίδες σε Επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. (ΚατσαρίδεςΨύλλους, Κοριούς, Ποντίκια, Μυρμήγκια,

Κουνούπια, Μύγες, Σκόρος, Σφήκες κτλ.)

Παρέχουμε Ειδικό Πιστοποιητικό ISO 9001:2008 Απεντόμωσης-Μυοκτονίας για χώρους Υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ειδικό φάκελο για το Υγειονομικό, Σύστημα HACCP

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πως γίνεται η Απολύμανση για μύγες και ποια τα στάδια εφαρμογής;

Τι να κάνετε: Οι κατσαρίδες κατά κανόνα δεν τσιμπάνε το δέρμα, αλλά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και μόνο περπατώντας το. Για να τις αποφύγετε, δυστυχώς, δε μπορείτε να κάνετε πολλά.

Φροντίστε να διατηρείτε καθαρό το σπίτι σας, ιδιαίτερα την κουζίνα, και να επιδιορθώσετε ραγίσματα και τρύπες σε τοίχους και πατώματα που επιτρέπουν την είσοδο κατσαριδών στον χώρο.

Εάν μια προσβολή κατσαρίδων αφεθεί ανεξέλεγκτη μπορεί γρήγορα να επεκταθεί και σε μερικές εβδομάδες ή μήνες να γίνει σημαντικός κίνδυνος για την υγεία μας.

Καταστολή

Σε κάθε περίπτωση απολύμανσης και απεντομώσης ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο Μύγας και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

Το πλεονέκτημά τους είναι πως ψεκάζουμε σε σημεία τα οποία αποτελούν εστίες εντόμων όπως ενδιάμεσα σε σχισμές τοίχων και πατωμάτων, κάτω από πάγκους κλπ.

Απολύμανση-για-Μύγες-σε-κουζίνα αποχέτευση-και-φρεάτια

Απολύμανση-για-Μύγες-σε-κουζίνα αποχέτευση-και-φρεάτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ: 20€ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΨΕΚΑΣΜΟΣ & ΤΖΕΛ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:

Οι γεωπόνοι μας με μεγάλη εμπειρία, λένε ότι η ιδανική απολύμανση – απεντόμωση για μύγες είναι ο  Ψεκασμός του χώρου μέσα και έξω.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ;

Η απολύμανση για Μύγες κοστίζει 20€ η τιμή και οι εφαρμογές μεταβάλλονται ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος, και τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου.

ΓΕΩΠΟΝΟΙ: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ & ΖΩΑ

Στην απολύμανση χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι ακίνδυνα για ανθρώπους και ζώα, δεν χρειάζεται να απομακρυνθούν.

Στην απολύμανση ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

ΓΕΩΠΟΝΟΙ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:

Μπορούμε μετά την απεντόμωση να ανοίξουμε λίγο τα παράθυρα για να αεριστεί το σπίτι μέχρι να στεγνώσουν οι επιφάνειες.

Δεν σφουγγαρίζουμε για όσο καιρό μας πει ο ειδικός απολυμαντής, αλλά μπορούμε να σκουπίσουμε, όχι αμέσως.

Όσον αφορά το gel δεν υπάρχει κάτι να προσέξουμε, είναι τόσο ασφαλές σαν να μην υπάρχει .

Απολύμανση-για-Μύγες-σε-κουζίνα

Απολύμανση-για-Μύγες-σε-κουζίνα

ΜΥΓΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Στην τάξη των δίπτερων εντόμων και στην υπόταξη Brachycera ανήκει το έντομο της μύγας. Οι μύγες είναι τα πιο διαδεδομένα έντομα στο σπίτι και ευθύνονται για σημαντικές ασθένειες, όπως ο τύφος, η σαλμονέλα, η χολέρα, κ.ά., ενώ έχει παρατηρηθεί από τους επιστήμονες, ότι στα πόδια της βρίσκονται πάνω από 5 εκατομμύρια βακτήρια.

Βέβαια, οι μύγες, κάνουν μια από τι σημαντικότερες δουλειές για εμάς, γιατί ανακυκλώνουν με γρήγορους ρυθμούς ζωικά και φυτικά κατάλοιπα. Η δραστηριότητά της εντοπίζεται την νύχτα και τρέφεται με χυμούς φρούτων, υγρά και ακαθαρσίες ζωντανών οργανισμών ή ακόμη και με αίμα ζώων και ανθρώπων.

Οι ιδανικές θερμοκρασίας επιβίωσης είναι γύρω στους 30 βαθμούς και γι’ αυτό τους χειμερινούς μήνες επιβιώνουν μόνο ως προνύμφες και νύμφες.

Η ενήλικη μύγα έχει μέγεθος 5-8 χιλιοστά, με τα θηλυκά να είναι λίγο μεγαλύτερα και το χρώμα τους είναι ανοιχτό ή σκούρο γκρι. Διαθέτουν 6 πόδια, ένα ζεύγος φτερών, μικρές κεραίες και κάποιες τρίχες στην κοιλιακή χώρα, από τις οποίες μυρίζουν και γεύονται το οτιδήποτε.

Το χαρακτηριστικό που της ξεχωρίζει είναι τα μεγάλα μάτια τους, τα οποία έχουν κίτρινο περίγραμμα, αποτελούνται από πολλά μικρά μέρη και το καθένα έχει την δική του πηγή εντοπισμού φωτός. Στα μάτια δεν διαθέτουν βλεφαρίδες, αλλά καθαρίζονται συνέχεια με τα πόδια τους.

ΕΙΔΗ ΜΥΓΑΣ:

Η οικιακή μύγα (Musca domestica Linnaeus, 1758) είναι έντομο της τάξης των δίπτερων, ανήκει στο φύλλο των αρθρόποδων και κατατάσσεται στην οικογένεια Muscidae.

Παρόλο που είναι το πιο διαδεδομένο είδος, στην Ελλάδα συναντούμε και την μύγα του προσώπου (Muscaautumnalis), την μύγα του στάβλου (Stomoxyscalcitrans) και τις γνωστές μας κρεατόμυγες (Haemotobiairritans, Sarcophagacruentata και Sarcophagahaemorrhoidalis). Οι μύγες αυτές βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, είναι τριχωτές, μεγάλες και έχουν ένα ιριδίζων γκρι χρώμα.

Είναι πτωματοφάγες, γι’ αυτό και εναποθέτουν τις προνύμφες τους σε νεκρούς οργανισμούς, ενώ μπορούν να προκαλέσουν μυϊάσεις που επηρεάζουν διάφορα μέρη του σώματος, ανάλογα με το σημείο προσβολής, όπως οφθαλμούς, δέρμα, ρινοφαρυγγική κοιλότητα, εντερικό σωλήνα, κλπ.

Άλλες μύγες πολύ γνωστές στο είδος τους, είναι οι χρυσόμυγες (Calliphoridae) και οι αλογόμυγες (Tabanidae). Οι χρυσόμυγες έχουν μέγεθος 4-16 mm, χρώμα ιριδίζον μπλε ή πράσινο και αναπτύσσονται σε νεκρά ζώα, σάπια φυτά, περιττώματα και σκουπίδια.

Είναι αρκετά επικίνδυνες για την υγεία, καθώς μεταδίδουν νοσήματα μέσα από τις πληγές των ζωντανών οργανισμών και προσβάλουν τους ιστούς. Οι αλογόμυγες ή αλλιώς ταβάνια, είναι παγκόσμιας εμβέλειας και τρέφεται και αυτή από ζωντανούς οργανισμούς και αγαπούν το υγρό στοιχείο, καθώς στον βιολογικό κύκλο τους, το θηλυκό, αφήνει τα αυγά του σε υγρά, λασπώδη μέρη.

Έχουν μια μεγάλη δράση κατά τους ζεστούς μήνες και εντοπίζουν το θύμα τους με την όσφρηση, σε συνδυασμό με το διοξείδιο του άνθρακα.

Ακόμη, επειδή τα θηλυκά τρέφονται με πολλές διακοπές στο γεύμα τους, προκαλούν πολλά τσιμπήματα και είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση πολλών ασθενειών όπως του άνθρακα, της τουλαραιμίας, της ασθένειας του Lyme, της ασθένειας surra και της λοΐσης που είναι η σοβαρότερη ασθένεια που μεταδίδεται στον άνθρωπο.

Εκτός από αυτά τα είδη, υπάρχουν και τα Psychodidae, που παρόλο που είναι της οικογένειας των φλεβοτόμων, αναφέρονται ως μυγάκια. Αυτό το είδος είναι αρκετά τριχωτό, το χρώμα του είναι υποκίτρινο με γκρι καφέ και αναπτύσσονται σε φρεάτια και λύματα. Τα βρίσκουμε αρκετά συχνά στην κουζίνα και στο μπάνιο, καθώς αγαπούν την υγρασία και το άφθονο φαγητό.

Τα συγκεκριμένα, μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα, γιατί εκτός ότι απομυζούν τις νυχτερινές ώρες αίμα από ζωντανούς οργανισμούς, μεταφέρουν ασθένειες, όπως η σπλαχνική λεϊσμανίαση (Καλα-αζάρ), δερματική λεϊσμανίαση, κ.α..

Τέλος, υπάρχουν τα  Fanniacanicularis και Drossophyllamelanogaster (μυγάκια των φρούτων), που πήραν το όνομά τους από το μικρό τους μέγεθος και από το γεγονός ότι αναπτύσσονται σε φρούτα και λαχανικά, τα οποία βρίσκονται σε αποσύνθεση. Εντοπίζονται σε όξινο περιβάλλον, έχουν 3-4 χιλιοστά μήκος και το χρώμα τους είναι ανοιχτό καφέ με κόκκινα μάτια.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΥΓΩΝ:

Τα στάδια ζωής της μύγας είναι τα αυγό, η προνύμφη, η οποία αποτελείται από 3 στάδια, η νύμφη και το ενήλικο ακμαίο έντομο.

•    Αυγό: τα αυγά είναι λευκού/μπεζ χρώματος και έχουν μέγεθος 1,2 χιλιοστά. Εναποθέτονται σε ζωικά απόβλητα ή υγρά οργανικά υλικά και η εκκόλαψή τους διαρκεί μόλις μία μέρα. Ο αριθμός τους είναι μεγάλος, καθώς μια θηλυκή μύγα μπορεί να γεννήσει μέχρι και 500 αυγά μέσα σε 3-4 ημέρες.

•    Προνύμφη: οι προνύμφες μοιάζουν με σκουλήκια, καθώς δεν διαθέτουν τρίχες, ούτε πόδια και έχουν μήκος 9,5 έως 19,1 χιλιοστά. Για να αναπτυχθούν θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον, γι’ αυτό και σε θερμοκρασίες αρκετά υψηλές, η εκκόλαψη γίνεται μέσα σε 8-24 ώρες. Η κατάλληλη τροφή, είναι ρίζες φυτών ή δέρμα από ζωντανά ή και νεκρά, σε αποσύνθεση, ζώα.

•    Νύμφη: όταν ολοκληρωθεί και το 3ο στάδιο ανάπτυξης της προνύμφης, μετακινείται σε ένα στέρεο και στεγνό έδαφος και δημιουργεί ένα σκληρό κέλυφος (puparium), μέσα στο οποίο αναπτύσσεται η χρυσαλίδα. Αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, η νύμφη μέσα σε 3 ημέρες έως 5 εβδομάδες αναδύεται από το κουκούλι της, σε μια ενήλικη μύγα.

•    Ενήλικη: με την εκκόλαψη, τα φτερά ξεδιπλώνονται και σκληραίνουν και έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να πετάξουν. Το μέγιστο ύψος που φτάνουν είναι τα 2 μέτρα. Ο μέσος όρος ζωής της μύγας, είναι 6-8 εβδομάδες για τα θηλυκά και 4-7 για τα αρσενικά.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ:

Οι οικιακές μύγες προσελκύονται από νεκρά ζώα, περιττώματα και γενικά σε περιοχές που υπάρχει ύλη σε αποσύνθεση. Άρα τα μέρη που μπορούμε να την βρούμε, είναι σε κάδους απορριμμάτων, νεκρά ζώα στο δρόμο, φάρμες, στάβλους και σε περιοχές με αποσυνθεμένη οργανική ύλη.

Όταν ξεκινάμε να κάνουμε επιθεώρηση, κοιτάμε προσεκτικά τα παράθυρα, τα ταβάνια, τους τοίχους, τις πόρτες, τα σιφόνια, τους κάδους με τα σκουπίδια και την τροφή των ζώων μας.

Η επιθεώρηση στους εξωτερικούς χώρους γίνεται στους κάδους σκουπιδιών, στα μπολ φαγητών των κατοικίδιων, γύρω γύρω από το σπίτι, στα φυτά, σε περιττώματα και σε σημεία με σωρούς κομποστοποίησης και αποσύνθεσης.

Η καταπολέμηση στους εσωτερικούς χώρους, μπορεί να γίνει με ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, με τη χρήση δολώματος και με την μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης.
•    Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες με κολλώδεις επιφάνειες: διαθέτουν υπεριώδεις ακτίνες, που προσελκύουν και φυλακίζουν μέσα τους μύγες και άλλα έντομα.

Η ηλεκτρική εντομοπαγίδα θα πρέπει να τοποθετείται πίσω από πόρτες και παράθυρα που ανοίγουν προς τον εξωτερικό χώρο, ώστε να μειωθεί το ενδεχόμενο οι μύγες να προσελκύονται από ανταγωνιστικές πηγές φωτός. Επίσης, πρέπει να ελέγχονται σε εβδομαδιαία βάση για τυχόν αλλαγή της κόλλας, ενώ πρέπει να αλλάζονται κάθε εξάμηνο.
•    Χρήση δολώματος: αυτή η μέθοδος προτιμάται σαν εναλλακτική, σε μέρη που δεν μπορούν να τοποθετηθούν εντομοπαγίδες. Τα δολώματα υπάρχουν στην μορφή σκόνης, που διαλύοται σε νερό και βάφοται με πινέλο ή ψεκάζοται σε επιφάνειες .

•    Εκνέφωση : Η εφαρμογή της εκνέφωσης είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος εξάλειψης των μυγών και αναφέρεται στον ψεκασμό με ειδικό εντομοκτόνο όπου συνήθως μόνο τα πυρεθρινοειδή σκευάσματα προορίζονται γι’ αυτή τη χρήση. Για την εφαρμογή του, καλούμε τον ειδικό επιστήμονα στις απεντομώσεις και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του.

Ο  ψεκασμός γίνεται στον αέρα με την χρήση εκνεφωτήρα και απαιτεί την εκκένωση του χώρου, όπως και καλό αερισμό πριν εισέλθουμε ξανά σε αυτόν.
Όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται, είναι οι παγίδες και η χρήση εντομοκτόνου.

•    Παγίδες: ο τρόπος αυτός προτιμάται όταν δεν είναι εφικτή η χρήση του εντομοκτόνου και είναι μια λύση να περιορίσουμε την αναπαραγωγή των θηλυκών. Οι παγίδες αυτές, λειτουργούν ως ελκυστικό μέρος να εναποθέσουν τα αυγά τους, με αποτέλεσμα να εισέρχονται μέσα σε αυτό, αλλά μην μπορούν να ξαναβγούν.

Η τοποθέτησή τους, πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 9 μέτρα, από το σημείο που θέλουμε να προστατέψουμε από τις μύγες και να φτάνουν το ύψος των ματιών και σε σημείο που χτυπάει ο ήλιος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε να τις ελέγχουμε, για τυχόν αλλαγή, κάθε εβδομάδα και πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες της συσκευασίας.

•    Εντομοκτόνο: η απεντόμωση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και επαναλαμβάνεται κάθε μήνα, κατά τους θερινούς μήνες.

Η εφαρμογή γίνεται σε παράθυρα, πόρτες, κουφώματα, εξωτερικά φώτα και απλίκες, μαρκίζες και σε οτιδήποτε άλλο παρατηρηθεί ότι ξεκουράζονται οι μύγες. Και σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες τους ειδικού προσωπικού, για τα καλύτερα αποτελέσματα και φυσικά, την ασφάλειά μας.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ, ΤΡΩΚΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

Απολύμανση για όλα τα έντομα

Απολύμανση για μύγες στην Αθήνα Πειραιά Εφαρμογές

Απολύμανση για μύγες στην Αθήνα Πειραιά Εφαρμογές

Απεντόμωση Μύγων & απεντομώσεις Μύγων με διαφορετικούς μεθόδους ψεκασ΄μού!!

Εφαρμογές με χαμηλή πίεση

Απολύμανση για μύγες στην Αθήνα Πειραιά Εφαρμογές με χαμηλή πίεση

Απολύμανση για μύγες στην Αθήνα Πειραιά Εφαρμογές με χαμηλή πίεση

Στις απεντομώσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε γωνίες, σχισμές επιφανειών όπου υπάρχουν πιθανές εστίες εντόμων.

Υψηλές προδιαγραφές

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στις απεντομώσεις, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Εφαρμογές με υψηλή πίεση

Απολύμανση για μύγες στην Αθήνα Πειραιά Εφαρμογές με χαμηλή πίεση

Απολύμανση για μύγες στην Αθήνα Πειραιά Εφαρμογές με υψηλή πίεση

Η εξόντωση εντόμων με μηχάνημα υψηλής πίεσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση εντόμων σε βιομηχανικούς και υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα έχουν επιλεκτική δράση καταπολεμούν μόνο τα έντομα, για τα οποία εφαρμόζεται ο ψεκασμός (απεντόμωση).

Απεντόμωση με υποκαπνισμό

Οι απεντομώσεις με υποκαπνισμό είναι απεντομώσεις αερίων που εφαρμόζεται σε χώρους βιομηχανικούς, αποθηκευτικούς, μύλους και μεταφορικά μέσα.

Αντιμετώπιση εντόμων

Με τις συγκεκριμένες απεντομώσεις αντιμετωπίζονται όλα τα έντομα και σε όλα τα στάδια του βιολογικού τους κύκλου αυγό, προνύμφη, έντομο.

Αεροστεγανότητα χώρου

Ένας χώρος που έχει πρόβλημα αεροστεγανότητας δεν θεωρείται κατάλληλος εάν δεν γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες μόνωσης, προκειμένου να μην υπάρχουν διαρροές πράγμα που θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Καθαρισμός Τζακιού

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15.070 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...