Συσκευή Απώθησης Τρωκτικών & Εντόμων με Υπερήχους

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ τη Συσκευή Απώθησης Τρωκτικών & Εντόμων με Υπερήχους 1+1 ΔΩΡΟ 2 τεμάχια σε τιμή του ενός ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 29,00 € !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ & ΕΝΤΟΜΩΝ είναι μια εκπληκτική συσκευή που θα κρατήσει μακριά από το σπίτι σας όλα τα τρωκτικά, τις κατσαρίδες αλλά και τα διάφορα έντομα βάζοντας το απλά σε μία πρίζα.

Τοποθετήστε την απλά στην πρίζα, σε έναν κεντρικό χώρο του σπιτιού σας. Πατώντας το Μπουτόν της συσκευής έχετε επιπρόσθετα ένα λαμπάκι νυκτός.

Το Πράσινο λαμπάκι δείχνει την λειτουργία της συσκευής ενώ το Κόκκινο αναβοσβήνει κατά διαστήματα όταν η συσκευή επενεργεί στο κύκλωμα της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού.

Η συσκευή στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ανάμεσα στους τοίχους όπου κατοικούν τα τρωκτικά και τα έντομα. Δεν τα σκοτώνει, αλλά τα διώχνει μακριά από το σπίτι σας.

Είναι ασφαλές για σας, τα παιδιά και τα κατοικίδια * γιατί δεν χρησιμοποιούνται χημικά.

Η εμβέλεια κάθε συσκευής καλύπτει περίπου 180 m2 .
Δεν παρεμβάλλεται στη λειτουργία άλλων οικιακών συσκευών ενώ η ασήμαντη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (λιγότερο από 1 Watt!). Σας επιτρέπει την μόνιμη και σταθερή χρήση του προϊόντος.


Αν έχετε μεγάλο πρόβλημα με τα τρωκτικά στο σπίτι ή στην εξοχική κατοικία, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε και δεύτερη συσκευή.

Σημείωση για το προιόν:

Μην χρησιμοποιήσετε την συσκευή αν έχετε ως κατοικίδιο, Κουνελάκι, Χάμστερ ή οποιοδήποτε άλλο ζωάκι το οποίο ανήκει στην οικογένεια των Τρωκτικών.

Η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής σε οποιοδήποτε άλλο είδος κατοικίδιου.

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ,ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΤΛ. !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!

Το Riddex λειτουργεί ανά περιοδικούς κύκλους των 3 λεπτών.

Δηλαδή λειτουργεί επί τρία λεπτά, κατόπιν απενεργοποιείται για τρία λεπτά και μετά εκ νέου λειτουργεί  επί τρία λεπτά και αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται, ο λόγος για κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ απλός. Είναι πραγματικά πολύ έξυπνο, και λογικό.

Το πρόβλημα, όταν η συσκευή λειτουργεί συνεχώς, είναι ότι τα πιο ανθετικά και επίμονα ζωύφια μπορεί να συνηθίσουν το απεχθές περιβάλλον το οποίο δημιουργείται από τη συσκευή και να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον.

Όταν όμως η συσκευή λειτουργεί κυκλικά, τα παράσιτα δεν έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και είναι αναγκασμένα να βρούν άλλο περιβάλλον.

Η συσκευή λειτουργεί δημιουργώντας ένα προστατευτικό φράγμα στο σπίτι σου, απωθώντας έτσι οποιαδήποτε παράσιτα, αναγκάζοντάς τα να εγκαταλείψουν την περιοχή της περιμέτρου δράσης του.

Η εγκατάσταση της συσκευής δεν διαφέρει σε τίποτα από την σύνδεση ενός φωτιστικού νυκτός και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το βάλεις σε μια πρίζα για να το ενεργοποιήσεις.

Μετά την ενεργοποίηση, εκπέμπει υπερηχητικά κύματα ανά κύκλους 3 λεπτών, τα οποία δεν μπορούν να ακουστούν ή να γίνουν αισθητά από τον άνθρωπο και τα περισσότερα οικόσιτα ζώα. Εξαίρεση είναι μόνο τα τρωκτικά οικόσιτα ζώα. Στην ουσία, αυτό είναι μια καθαρή και ανθρώπινη εναλλακτική λύση της εξόντωσης των παρασίτων.

Διότι τελικά, αν εξοντώσουμε κάποια παράσιτα μια φορά, στη συνέχεια, υπάρχουν πάντα άλλα που παίρνουν τη θέση τους, και αυτό μετατρέπεται σε μια συνεχή και επίπονη πάλη. Κάτι σαν φαύλος κύκλος!

Αυτό φυσικά ισχύει πλήρως και για την συσκευή υπερήχων, αλλά η διαφορά είναι ότι το μόνο πράγμα που έχουμε να κάνουμε, είναι να το συνδέσουμε σε μια πρίζα ρεύματος και να το αφήσουμε.

Από εκεί και πέρα το ξεχνάμε και αφήνουμε τα υπερηχητικά κύματα του νεοσύστατου μαγνητικού πεδίου να διώξουν τα έντομα και τα παράσιτα.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1.166 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...