Αρχείο κατηγορίας Κατσαρίδες ΤΕΛΟΣ με 35 ευρώ

Κατσαρίδες ΤΕΛΟΣ με 35 ευρώ, επίσκεψη στο χώρο σας, από ειδικό χωρίς επιβάρυνση. Εκτιμούμε το μέγεθος του προβλήματος και σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.
Τηλ. 210 3633224, 6973 292 292

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ με 20€ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ–ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, επίσκεψη στο χώρο σας, από ειδικό χωρίς επιβάρυνση. Εκτιμούμε του προβλήμα και σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Απολύμανση κατσαρίδων, χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης,

Κατσαρίδες ΤΕΛΟΣ με 32 ευρώ!!

Βγάλτε μια φωτογραφία τις κατσαρίδες για να θυμάστε πως κάποτε είχατε…

zontanh katsarida zontanh katsarida zontanh katsaridazontanh katsaridazontanh katsarida

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Ειδικοί στην εξόντωση των κατσαρίδων,

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας οικολογικά φάρμακα, Άοσμα, μη ερεθιστικά, μη τοξικά, δεν λεκιάζουν, δεν χρειάζεται να αερίσουμε το χώρο μετά την απολύμανση, απεντομωση ούτε να απομακρύνουμε τα κατοικίδια μας (σκύλους, γάτες κτλ.) δηλαδή η ζωή μας παραμένει όπως και πριν.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε Επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. (Ψύλλους, Κοριούς, Ποντίκια, Μυρμήγκια,

Κουνούπια, Μύγες, Σκόρος κτλ.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αθήνα και όλα τα προάστια.

Τηλ. 210 3633224, 6973 292 292

Service: Οι ειδικοί είναι κοντά σας

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ, ΤΡΩΚΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

fotografies_anagnorisis_parasiton fotografies_anagnorisis_parasiton_2

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ

Φαγούρα, τσούξιμο, ακόμα και αλλεργία; Κάτι, προφανώς, σε τσίμπησε. Τι όμως; Και πώς θα το αντιμετωπίσεις κατάλληλα για να μην παρουσιάσεις χειρότερα συμπτώματα; Δείτε φωτογραφίες με λιγότερο κοινά τσιμπήματα εντόμων και μάθετε ποια από αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα.

 

Τσιμπούρι
tsimpoyri
Το τσιμπούρι έχει την ιδιότητα όχι απλά να τσιμπάει, αλλά να «χώνεται» κάτω από το δέρμα, επιχειρώντας να ρουφήξει ακόμα περισσότερο αίμα. Τα τσιμπούρια βρίσκονται ελεύθερα στη φύση και μπορεί να σας επιτεθούν αν «σκαλίζετε» ξεραμένα χορτάρια, π.χ. για να τα ξεριζώσετε, ή λουλούδια. Κατά κανόνα δεν μεταφέρουν ασθένειες και τα τσιμπήματά τους δεν είναι πολύ σοβαρά, αλλά σε κάποια περιπτώσεις μπορεί να είναι μολυσμένα με την νόσο του Lyme και να σας προκαλέσουν πυρετό. Για να αποφύγετε το τσίμπημα από τσιμπούρι φροντίστε, αν βρίσκεστε σε περιοχές με πολύ γρασίδι και ξύλο, να φοράτε ρούχα που καλύπτουν το δέρμα, και τα οποία μπορεί να έχετε ψεκάσει με ειδικό απωθητικό φάρμακο για τσιμπούρια.
Τι να κάνετε: Αν καταλάβετε ότι έχετε τσιμπούρι πρέπει να το αφαιρέσετε αμέσως χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, με το οποίο θα πιάσετε καλά το τσιμπούρι και θα το τραβήξετε προς τα πάνω. Αν δεν έχετε τσιμπιδάκι χρησιμοποιήστε τα νύχια σας, κατά προτίμηση φορώντας πλαστικά γάντια, ή εφόσον έχετε πλύνει καλά τα χέρια σας. Αφού θα έχετε αφαιρέσει το τσιμπούρι, πλύνετε καλά την περιοχή του τσιμπήματος με ζεστό νερό και σαπούνι. Αν παρατηρήσετε αλλεργική αντίδραση στην περιοχή επισκεφθείτε κάποιο ιατρικό κέντρο.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

Αράχνη «Μαύρη Χήρα»
araxnh
Η «Μαύρη Χήρα» συχνάζει σε σωρούς ξύλων και σε κολοβώματα δέντρων. Αναγνωρίζεται από τα μακριά της πόδια και το λαμπερό μαύρο της χρώμα, ενώ έχει μία χαρακτηριστική πορτοκαλο-κόκκινη κλεψύδρα στην κοιλιά της. Το μήκος της είναι περίπου 4 εκατοστά. Το τσίμπημα της «Μαύρης Χήρας» άλλες φορές προκαλεί οξύ, έντονο πόνο στο μέλος του σώματος που επιτέθηκε, και άλλες φορές όχι. Θα το αναγνωρίσετε από τα δύο κόκκινα σημάδια που αφήνουν τα δόντια της και το συνολικό κοκκίνισμα-ερεθισμό της περιοχής. Αμέσως μετά μπορεί να ακολουθήσουν κράμπες, ναυτία, εμετός, διάρροια και αύξηση της αρτηριακής πίεσης.
Τι να κάνετε: Αν αντιληφθείτε ότι σας τσίμπησε η συγκεκριμένη αράχνη θα πρέπει να σπεύσετε άμεσα σε κάποιο ιατρικό κέντρο για να σας χορηγηθεί αντι-δηλητηριώδες φάρμακο. Αν μπορείτε έχετε μαζί σας και την αράχνη, για να την αναγνωρίσει κάποιος ειδικός γιατρός.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

Αράχνη Loxosceles reclusa (ή «Αράχνη Βιολί»)
araxniΘα την αναγνωρίσετε από το σχήμα βιολιού στην επάνω επιφάνειά της που «δείχνει» από το κεφάλι προς την κοιλιά. Συχνάζει σε απόμερα, ζεστά και σκοτεινά μέρη (π.χ. σοφίτες, υπόγεια, ντουλάπια, παπούτσια) ή στο ύπαιθρο. Έχει μήκος από 7-20mm, χρώμα καφέ ή βαθύ κίτρινο, είναι μακριά και έχει λεπτά καφέ πόδια καλυμμένα με τρίχες. Χαρακτηριστικά είναι τα μάτια της, τα οποία είναι έξι (σε ζεύγη) και βρίσκονται ημικυκλικά στο κεφάλι της. Η αράχνη αυτή τσιμπά μόνο όταν συνθλίβεται, αν κάποιος την ακουμπήσει ή αν ενοχληθεί, και τότε χύνει δηλητήριο. Κάποιοι άνθρωποι επηρεάζονται από αυτό το δηλητήριο, π.χ. νιώθουν τσούξιμο και μετά πόνο, και κάποιοι όχι.
Τι να κάνετε: Αν σας τσιμπήσει η συγκεκριμένη αράχνη το δέρμα κοκκινίζει, έπειτα ασπρίζει και σχηματίζει μία κόκκινη βούλα με λευκή περίμετρο, ενώ μετά από λίγο αρχίζει να πονά. Σε σπάνιες περιπτώσεις τέτοια τσιμπήματα μπορεί να αποβούν και θανατηφόρα. Απευθυνθείτε αμέσως σε κάποιο ιατρικό κέντρο για να σας χορηγήσουν τα απαραίτητα φάρμακα.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

Κοριοί

korioi_apolymanseisΟι κοριοί τσιμπάνε συνήθως τη νύχτα και τσιμπάνε σε όλα τα μέρη του σώματος, ειδικά γύρω από το πρόσωπο, το λαιμό το θώρακα, τους βραχίονες και τα χέρια.

bed_bugΟι ατομικές αντιδράσεις στα τσιμπήματα των κοριών διαφέρουν πολύ. Ορισμένα άτομα δεν αντιδρούν καθόλου στο τσίμπημα κοριού. Αλλά όσα αντιδρούν, μπορεί να εμφανίσουν σημάδια τσιμπήματος εντός λεπτών ή ημερών, συνήθως εκεί που το δέρμα είναι εκτεθειμένο κατά την ώρα του ύπνου. Τα σημάδια μπορεί να εμφανίζονται σαν ένα μικρό πρήξιμο ή σαν μικρό ερεθισμένο εξόγκωμα και προκαλούν φαγούρα. Επειδή τα τσιμπήματα μπορεί να μοιάζουν με αυτά των κουνουπιών ή άλλων εντόμων, ένα μικρό πρήξιμο ή ένα ερεθισμένο εξόγκωμα από μόνο του δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικά τσίμπημα κοριού.

images-koriosΤο πιο συνηθισμένο εξάνθημα συνίσταται σε τοπικές κόκκινες και επίπεδες ερεθισμένες επιφάνειες που προκαλούν φαγούρα. Συχνά τα τσιμπήματα κοριών εμφανίζονται υπό μορφή τριών σημαδιών. Τα μικρά εξογκωμένα κόκκινα τσιμπήματα είναι επίσης κοινά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποια άτομα μπορεί να παρουσιάσουν μεγάλα ερεθισμένα εξογκώματα που προκαλούν φαγούρα.

Είναι γεγονός ότι δύο άτομα που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι μπορεί να τσιμπήθηκαν και οι δύο από κοριούς, αλλά να αντιδράσουν με διαφορετικό τρόπο. Ορισμένα άτομα έχουν μια άμεση αντίδραση στα τσιμπήματα ενώ άλλοι πιο αργή ή και δεν εμφανίζουν κανένα σημάδι.

tsimpima_koriouΠροσδιορισμός της παρουσίας κοριών. Ο μόνος τρόπος να καθοριστεί εάν τα τσιμπήματα προέρχονται από κοριούς είναι να παρατηρήσουμε αν είναι στην σειρά και δημιουργούν μια γραμμή. Το επόμενο είναι να προσδιορίσουμε τα σημεία που φωλιάζουν.

Η καταπολέμηση γίνεται με ψεκασμό με την χρήση πυρεθρινοειδών εντομοκτόνων και πρέπει να γίνεται από επαγγελματικά συνεργεία ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα και να απαλλαγούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα από τα ενοχλητικά έντομα.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

Ψύλλοι
psylloi
Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικοί, δεν έχουν φτερά και παρασιτούν στο αίμα του «οικοδεσπότη» τους, ο οποίος συνήθως είναι κάποιο ζώο, αλλά καμιά φορά επιτίθενται και σε ανθρώπους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να μην σας τσιμπήσουν ψύλλοι είναι να απαλλαγείτε από αυτούς, καθαρίζοντας τακτικά το σπίτι και τα κατοικίδιά σας. Επίσης, μην αφήνετε τα κατοικίδια να ανεβαίνουν στο κρεβάτι σας.
Τι να κάνετε: Αν σας τσιμπήσουν ψύλλοι θα παρατηρήσετε μικροσκοπικές, psyloiσκουρόχρωμες κηλίδες που περιβάλλονται από κοκκινισμένη περιοχή και πρήζονται ελαφρώς. Συνήθως προκαλείται φαγούρα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να ξύσετε την περιοχή για να μην δημιουργηθεί μόλυνση. Απευθυνθείτε στον φαρμακοποιό σας που θα σας δώσει το κατάλληλο φάρμακο για να αντιμετωπίσετε τις ενοχλήσεις από αυτά τα τσιμπήματα.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση απολύμανσης και απεντομώσης ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

Μυρμήγκια «της φωτιάς»
myrmygia_fire
Μοιάζουν με κανονικά μυρμήγκια, κυκλοφορούν σε ομάδες και γίνονται πολύ επιθετικά όταν τα ενοχλήσουν. Μπορούν, δηλαδή, να σκαρφαλώσουν στο ανθρώπινο δέρμα, να το δαγκώσουν με τα ισχυρά τους σαγόνια και να εκχύσουν δηλητήριο από τα μικρά κεντριά που έχουν στην κοιλιά τους. Τότε δημιουργείται πληγή στην περιοχή, με αίσθημα καψίματος, ενώ μπορεί να συγκεντρωθεί και πύον.
Τι να κάνετε: Τοποθετήστε στην πληγή παγοκύστες και αν πονάτε πολύ πάρτε παυσίπονα και αντισταμινικά. Αν εμφανίσετε αλλεργία επισκεφθείτε άμεσα κάποιο ιατρικό κέντρο.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

Μύγες
myga
Οι κοινές μύγες είναι τα πιο βρώμικα έντομα –στο σώμα τους κουβαλούν περισσότερα από ένα εκατομμύριο βακτήρια, τα οποία μπορούν να διασπείρουν ακόμα κι αν απλά καθίσουν στο φαγητό μας. Γεννούν τα αυγά τους σε ουσίες που βρίσκονται σε αποσύνθεση (π.χ. σε περιττώματα ή σε σκουπίδια), από τις οποίες τρέφονται οι προνύμφες. Συνήθως ζουν μέχρι δύο μήνες.
Τι να κάνετε: Ο κίνδυνος με τις μύγες δεν είναι το τσίμπημά τους, αλλά και μόνο η ύπαρξή τους στον χώρο. Φροντίστε να φυλάτε τα τρόφιμα σε κλειστά μέρη για να μην μπορούν να τα προσεγγίσουν οι μύγες και έχετε πάντα κλειστούς τους κάδους των σκουπιδιών. Ακόμα, αν υπάρχουν πολλές μύγες εκεί που μένετε, τοποθετήστε στα παράθυρα σήτες.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

Αλογόμυγες
alogomyga
Οι μύγες αυτές ζουν σε υδροβιότοπους, σε δάση και σε περιοχές με πολλή υγρασία. Αν βρίσκεστε σε τέτοια περιοχή φροντίστε να φοράτε μακριά ρούχα και ψεκάστε το ακάλυπτο δέρμα με ειδικό εντομοαπαθωτικό.
Τι να κάνετε: Αν σας τσιμπήσει αλογόμυγα πλύνετε καλά την περιοχή με οινόπνευμα. Κάποιες αλογόμυγες είναι μολυσμένες και μπορεί να προκαλέσουν τουλαραιμία, η οποία απαιτεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση απολύμανσης και απεντομώσης με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

Κατσαρίδες
katsarida3
Δεν είναι απλά σιχαμερές, είναι και επικίνδυνες, αφού «κουβαλούν» ασθένειες όπως η σαλμονέλα. Ακόμα και όταν πεθαίνουν, το κουφάρι τους μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ή και άσθμα. Οι κατσαρίδες τρέφονται με οτιδήποτε οργανικό, αν και προτιμούν τροφές με πολλή ζάχαρη, άμυλο ή και λίπος, ενώ επιλέγουν τις βραδινές ώρες για την αναζήτηση της τροφής τους.
Τι να κάνετε: Οι κατσαρίδες κατά κανόνα δεν τσιμπάνε το δέρμα, αλλά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και μόνο περπατώντας το. Για να τις αποφύγετε, δυστυχώς, δε μπορείτε να κάνετε πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε καθαρό το σπίτι σας, ιδιαίτερα την κουζίνα, και να επιδιορθώσετε ραγίσματα και τρύπες σε τοίχους και πατώματα που επιτρέπουν την είσοδο κατσαριδών στον χώρο.

katsarides_freationΕάν μια προσβολή κατσαρίδων αφεθεί ανεξέλεγκτη μπορεί γρήγορα να επεκταθεί και σε μερικές εβδομάδες ή μήνες να γίνει σημαντικός κίνδυνος για την υγεία μας.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση απολύμανσης και απεντομώσης ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

Και με τον ιό του Νείλου τι γίνεται;
koynoypia_neiloy
Ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταδίδεται μέσω του τσιμπήματος των απλών κουνουπιών και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι ασθενείς παραμένουν ασυμπτωματικοί ή έχουν ήπια συμπτωματολογία. Τονίζεται πως οι πιο σοβαρές εκδηλώσεις της νόσου εμφανίζονται σε ηλικιωμένα άτομα και ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

 

Καθώς δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ένδειξη βάσει της οποίας να μπορούμε να καταλάβουμε ποιο κουνούπι είναι μολυσμένο και επειδή τα συμπτώματα της μόλυνσης εμφανίζονται περίπου μία εβδομάδα μετά το τσίμπημα, το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (ΚΕΕΛΠΝΟ) επισημαίνει την τήρηση των μέτρων προστασίας από τα κουνούπια.

 

Η πρόληψη της νόσου επικεντρώνεται στην προστασία από τα κουνούπια τόσο σε προσωπικό επίπεδο.

Καταστολή
Σε κάθε περίπτωση απολύμανσης και απεντομώσης ένας πολύ προσεκτικός ψεκασμός με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο και κυρίως με ένα σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής του, θα μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με τις προληπτικές μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω θα λύσει το πρόβλημα.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!

Είμαστε μια επιχείρηση με αλματώδη ανάπτυξη, Η ιδιαιτερότητα και η δύναμη της βασίζεται στην υψηλή ποιότητα υπηρεσίας και στην υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της σε συνδυασμό με τα προσιτά κοστολόγια.

 

Η εταιρεία καλύπτει με οργανωμένο και φιλικό τρόπο κάθε ανάγκη μας για απολύμανση και απομάκρυνση ανεπιθύμητων εντόμων. Στηρίζεται στην προσωπική γνωριμία που αναπτύσσει με κάθε έναν της πελάτη ξεχωριστά όπως βεβαίως και στις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί. Η απεντόμωση και η μυοκτονία εντάσσονται στον τομέα της Υγιεινής κατά την οποία το συνεργείο μας εφαρμόζει αποκλειστικά εγκεκριμένα παρασκευάσματα από το Υπουργείο Γεωργίας. Τα φάρμακα αυτά ανήκουν στην κατηγορία των συνθετικών πυρεθρινών με microcap και είναι άοσμα, άχρωμα, με ευρύ φάσμα δράσης για άμεσα αποτελέσματα κατάλληλα για χρήση σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Η εφαρμογή γίνεται σε επιλεγμένα σημεία στο εσωτερικό της οικίας, στο WC και στην κουζίνα εκεί δηλαδή όπου κατοικούν οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες και είναι σύμφωνο με τον υγειονομικό κώδικα Δημόσιας Υγείας.

 

bait-gun1Πως γίνεται απολύμανση για έντομα;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης των εντόμων και διαφέρουν ανάλογα με το έντομο που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο ποιο συνηθισμένος τρόπος είναι ο ψεκασμός στα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκεται και να αναπαράγεται ένα έντομο καθώς επίσης και στα πιθανά σημεία από τα οποία μπορεί να περάσει.

Ο ψεκασμός και τα φάρμακα του ψεκασμού είναι βλαβερά για τον άνθρωπο;

25206Όχι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τα φάρμακα ή τον ψεκασμό. Η απολύμανση γίνεται από πιστοποιημένο συνεργείο και με χρήση φαρμάκων δημοσίας υγείας εγκεκριμένα από το Υπ. Γεωργίας. Σε ειδικές περιπτώσεις απολύμανσης, αν χρειαστεί να ληφθούν κάποιες προφυλάξεις μετά τον ψεκασμό, το συνεργείο θα σας ενημερώσει εγκαίρως και αναλυτικά.

 

Με μια απολύμανση ησυχάζω για πάντα από τις κατσαρίδες;

Όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες είναι η καθαριότητα. Αν όμως η περιοχή σας έχει πρόβλημα, τότε περιοδικές απολυμάνσεις είναι η συνιστώμενη λύση. Αν η περιοχή έχει πρόβλημα τότε ο ψεκασμός οι κατσαρίδες θα εξαφανιστούν, αλλά θα επανέλθουν όταν περάσει η διάρκεια των φαρμάκων.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω απολύμανση για να μην έχω ποτέ κατσαρίδες;

TZEL_APENTOMOSHSΑνάλογα με την περίπτωση (κατοικία, ξενοδοχείο, εστιατόριο, πολυκατοικία, εξοχική κατοικία κτλ) μια συνηθισμένη περίοδος απολύμανσης είναι κάθε τρίμηνο. Επειδή όμως τα περισσότερα έντομα (και οι κατσαρίδες) μένουν ανενεργά το χειμώνα και παρατηρείται μια έξαρση από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, οι δύο αυτοί μήνες είναι οι καλύτεροι για απολύμανση.

Κατά την διάρκεια της απολύμανσης, θα πρέπει να φύγω από το σπίτι;

Όχι. Κατά την διάρκεια της απολύμανσης δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για εσάς και τα κατοικίδια σας.

Τι πρέπει να προσέξω μετά από μια εφαρμογή απολύμανσης;

APOLYMANSEIS-KATAPOLEMISI-ENTOMON-KATSARIDOKTONIES-3Μετά από μια εφαρμογή απολύμανσης, δεν πρέπει να πλυθούν με νερό οι περιοχές όπου έγινε η απολύμανση, για μια περίοδο τουλάχιστον 3 ημερών, όσο περισσότερο τόσο καλύτερα αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο καλό είναι να καθαρίζεται ο χώρος από πριν ώστε να μη χρειαστεί να καθαριστεί σύντομα.

 

Μετά την απολύμανση, το σπίτι μου θα πρέπει να παραμείνει κλειστό;

Όχι. Σε περιπτώσεις απλού ψεκασμού κατά των εντόμων δεν χρειάζεται καμία ειδική διαδικασία στον χώρο σας.

Ο ψεκασμός για κατσαρίδες κάνει για όλα τα έντομα;

ypokapn02_p41gq3nqΤα φάρμακα για τις κατσαρίδες θεωρητικά μπορούν να εξολοθρεύσουν όλα τα έντομα. Σε ειδικές περιπτώσεις εντόμων όπως ψύλλος, κοριός, μύγες, μυρμήγκια κτλ καθώς επίσης και σε περιπτώσεις infestation χρησιμοποιούνται εξειδικευμένες μέθοδοι με φάρμακα, αναλόγως και στον χώρο όπου γίνεται η εφαρμογή.

 

Τι είναι μυοκτονία;

PSEKASTIKO_Fogger-BW-25-Μυοκτονία είναι η εφαρμογές που αφορούν την αντιμετώπιση τρωκτικών (ποντικιών και αρουραίων) επειδή αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Τα τρωκτικά είναι “αποθήκες” πολλών ασθενειών και παρασίτων (ψύλλοι, τσιμπούρια, ψείρες, πανώλη, τυφοειδή πυρετό, λεπτοσπείρωση, τριχίνωση, τροφική δηλητηρίαση) και για αθτό χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Πως γίνεται μια μυοκτονία;

Η μυοκτονία γίνεται ανάλογα τον χώρο με:

Α) τοποθέτηση δολωμάτων (ποντικοφάρμακα), β) τοποθέτηση σταθμών γ) τοποθέτηση παγίδων με κόλλα ή τύπου κλουβιού.

Τα τρωκτικά μετά την λήψη του ποντικοφάρμακου δεν μυρίζουν όταν ψοφήσουν.

Ποιο είναι το πιο θανατηφόρο ζώο στον πλανήτη?….Δεν θα το πιστέψετε…(Η λίστα αναρτήθηκε στο ιστότοπο του Bill Gates)

thanatifora_entoma_zoa

Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες της περιοχές

Αθήνα Κέντρο, Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας, Ακαδημία, Ακαδημία Πλάτωνος, Ακρόπολη, Αμπελόκηποι, Βεΐκου, Βοτανικός, Γηροκομείο, Γκάζι, Γκύζη, Γουδί, Γούβα, Ελληνορώσων, Ελαιώνας, Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός, Θησείο, Ιλίσια, Καλογρέζα, Κεραμεικός, Κολοκυνθού, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυνόσαργες, Κυπριάδου, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μεταξουργείο, Μετς, Μοναστηράκι, Νέα Φιλοθέη, Νέος Κόσμος, Νεάπολη, Ομόνοια, Παγκράτι, Άνω Πατήσια,Κάτω Πατήσια, Πεντάγωνο, Άνω Πετράλωνα, Κάτω Πετράλωνα, Πλάκα, Πολύγωνο, Προμπονά, Προφήτης Ηλίας, Ριζούπολη, Ρουφ, Σεπόλια, Τζιτζιφιές, Τρεις Γέφυρες, Ψυρρή, Πειραιάς Κέντρο, Αγία Σοφία, Άγιος Βασίλειος, Ευαγγελίστρια, Ζέα (Πασαλιμάνι) , Καμίνια, Καστέλλα, Μικρολίμανο, Νέο Φάληρο, Πειραϊκή, Προφήτης Ηλίας, Ρετσίνα, Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον (Νέα Λιόσια), Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι, Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Κηφισιά, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Γαλάτσι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνας, Υμηττός, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πειραιάς, Νίκαια, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πέραμα

Όλες οι απολυμάνσεις